Soutěž o pracovní pohár pobočky


V každém roce otevíráme soutěž "O pracovní pohár".

Bodování začíná vždy 1.1. v daném roce a končí k 15.12. téhož roku. Sčítají se body ze zkoušek a umístění na soutěžích
 z výkonu. 

Soutěžit se bude ve třech kategoriích: knírač malý, střední a velký.

Slavnostní vyhlášení výsledků s předáním věcných cen třem nejúspěšnějším v každém velikostním rázu a absolutnímu vítězi
se uskuteční vždy na členské schůzi pobočky.

Pro započítání bodů za závody a zkoušky je zapotřebí,aby pes dosáhl v každé samostatné části závodu či zkoušky
nejméně 70% z dosažitelných bodů.Pokud pes v některé části závodu či zkoušky nesplní limit 70%, celkové umístění
na dané akci nebude do soutěže započítáno.

Tabulka hodnocení - zkoušky

Složení zkoušky výborně 5 bodů
  velmi dobře 4 body
  dobře 3 body
  uspokojivě 1 bod


Tabulka hodnocení – závody

Bodové hodnocení 1. místo 5 bodů
  2. místo 4 body
  3. místo 3 body
  4. místo 2 body
  5. místo 1 bod

Za účast na mistrovství: +10 bodů
Za účast na vylučovacích závodech: +5 bodů

Podmínkou pro započítání těchto bonusových bodů je splnění limitu v každé samostatné části závodu nejméně 70% z dosažitelných bodů. Pokud pes v některé části závodu limit 70% nesplní, nebudou mu do hodnocení soutěže výše uvedené body připočítány.

Za účast na  závodech: +2body (mimo Mistrovství a Vylučovací závody – zde platí podmínky viz.výše)

Tyto body jsou započítány každému psu bez ohledu na umístění a počet dosažených bodů.
Cílem tohoto bodového zvýhodnění je motivovat začínající psovody a mládežníky zúčastňovat se  kynologických akcí.
Minimální počet bodů pro započítání do soutěže je 10.


Majitelé psů, kteří se v daném roce zúčastnili zkoušek a soutěží z výkonu zašlou do 15.12. daného roku kopie výsledků o vykonané zkoušce nebo  soutěží s počtem bodů a umístěním na emailovou adresu výcvikáře pobočky: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
(V případě nezaslání požadovaných dokumentů nebudou výsledky započítány).

Copyright © 2014. All Rights Reserved.